GourmetAndDelicious.hu
  • Főoldal
  • magazin
    • Receptek
  • termékek
    • Különleges ajánlataink
  • viszonteladóknak
  • Kapcsolat
    • Bemutatkozás
    • Blog
    • Társadalmi Felelősségvállalás
    • SAJTÓ
    • EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
  • OKTATÁS
  • Partnereink

Receptek

Olaszt egytálétel gránátalmával

8/2/2019

Comments

 
Picture
Hozzávalók:

1 üveg Gourmet & Delicious Olasz mártás
250 g cérnametélt fészek
1 nagyobb érett gránátalma
pár szem koktélparadicsom
2-3 marék rukkola
balzsamecet

Elkészítés:

A cérnametélt fészkeket lobogó forró vízben főzd al dente puhára. A fészek tészta lassabban fő át, mint a sima cérnametélt. 
Az Olasz mártást melegítsd meg egy lábasba, majd a kifőtt tésztát szűrd le és öntsd le a mártással.
A paradicsomot, rukkolát mosd meg, a gránátalmát pucold meg és keverd össze a zöldségekkel, majd egy kevés balzsamecettel locsold meg.

Egy kellemesen gyümölcsös Rosé vagy fehérbor illik hozzá.

Comments

    Gourmet receptek

    Szeretjük feldobni a hétköznapjainkat egy izgalmas recepttel, melyek egy részét itt olvashatod.

    Archív

    February 2019
    January 2019

    Kategóriák

    All

    RSS Feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Főoldal
  • magazin
    • Receptek
  • termékek
    • Különleges ajánlataink
  • viszonteladóknak
  • Kapcsolat
    • Bemutatkozás
    • Blog
    • Társadalmi Felelősségvállalás
    • SAJTÓ
    • EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
  • OKTATÁS
  • Partnereink